Ne kemi ndërtuar zgjidhje për...
Bg images
çfarë mund të bëjmë për ju

Shërbimet me të cilat mund t'ju ndihmojmë

Icon Images
Android logo

Android

Ne ju ndihmojmë të punësoni Android programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Android Zhvilluesit
Icon Images
iOS Swift logo

iOS Swift

Ne ju ndihmojmë të punësoni iOS Swift programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj iOS Swift Zhvilluesit
Icon Images
Java logo

Java

Ne ju ndihmojmë të punësoni Java programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Java Zhvilluesit
Icon Images
Unity logo

Unity

Ne ju ndihmojmë të punësoni Unity programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Unity Zhvilluesit
Icon Images
Xamarin logo

Xamarin

Ne ju ndihmojmë të punësoni Xamarin programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Xamarin Zhvilluesit
Icon Images
Ionic logo

Ionic

Ne ju ndihmojmë të punësoni Ionic programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Ionic Zhvilluesit
Icon Images
Dart logo

Dart

Ne ju ndihmojmë të punësoni Dart programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Dart Zhvilluesit
Icon Images
Flutter logo

Flutter

Ne ju ndihmojmë të punësoni Flutter programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj Flutter Zhvilluesit
Icon Images
React Native logo

React Native

Ne ju ndihmojmë të punësoni React Native programues, konsulentë dhe ekspertë.

Punësoj React Native Zhvilluesit
.
I disponueshem tani!

NevojaMobile zhvilluesit në dispozicion menjëherë?

Ne ju kemi mbuluar!

UNI10327

Software Engineer, Mobile Applications, Android

Location
Tokyo, Japan

UNI11127

Mobile App Dev

Location
Aba, Nigeria

UNI10425

Senior Web / Mobile Zhvilluesi

Location
Beijing, China

UNI10052

Junior Mobile Zhvilluesi

Location
Belgorod, Russia
ekspertizë në Mobile

Cfare e ben MobileFactory aq e veçantë?

MobileFactory e specializuar në Mobile. Ne kemi një ekip prej Mobile !

Shape Images

12

Vitet e funksionimit

Shape Images

360

Projektet e dorëzuara

Shape Images

160

Mobile Zhvilluesit

Shape Images

9

Ne jemi të specializuar në Mobile and Android, iOS Swift, Java, Unity, Xamarin, Ionic, Dart, Flutter, React Native.

ekipi ynë

Së bashku ne mund të bëjmë shumë më tepër sesa mund të bëni ju vetë.

Ne jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe të shtyrë për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje të shpejtë.

Shape
Shape
Shape

Punësoj Mobile specialistë sot!

Le të punojmë së bashku për tuajin Mobile projekti Fillo!
Shape
Shape